Skip to main content

Behandelingen & Specialisaties

Als gediplomeerd Medisch pedicure, lid van Provoet en gekwalificeerd in het kwaliteitsregister van Procert kunt u bij mij voor verschillende behandelingen terecht.

Met een achtergrond als Schoonheidsspecialiste vindt ik het ook belangrijk dat u weer blij wordt van wat u ziet, ook het cosmetische gedeelte krijgt dus volop de aandacht!

 Onderstaand ziet u de specialisaties waarvoor u bij mij terecht kunt.

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 


Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.


Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).


Cosmetische Camouflage bij schimmelnagels

Voor veel mensen zijn schimmelnagels een reden om zich te schamen

Door het gebruik van speciale gel’s kunnen wij deze nagels voor u behandelen/ camoufleren zodat deze weer schitteren in uw sandalen! onder het kopje mijn praktijk ziet u enkele voorbeelden.


Persoonlijke voetverzorging

In de vele jaren heb ik veel mensen mogen begeleiden die speciale voetverzorging nodig hadden in specifieke situaties. denkt u hierbij aan het gaan wandelen van 4 daagse, een marathon lopen, maar ook mensen die extra begeleiding nodig hebben bij hun voetverzorging tijdens chemotherapie. Ga je een sportieve uitdaging tegemoet? laat mij je dan ook helpen bij de preventieve zorg en nazorg van je voeten. Voor een ieder maken we een plan op maat

Vergoedingen

Pedicure wordt alleen bij diabetes vergoed vanuit de basisverzekering. De vergoeding is afhankelijk van je voetproblemen. Er zijn ook vergoedingen mogelijk vanuit de aanvullende verzekering, maar doorgaans alleen bij diabetes, reumatoïde artritis en andere bloedvatproblemen. Wij raden u aan navraag te doen bij uw ziektenkostenverzekeraar

error: Content is protected !!